Halloween!

Vi åt återigen på Bubba Gump. Kyparen gav oss frågor om filmen. Eftersom vi kunde svara så bra fick vi klistermärken. Hi hi! Vi fick även behålla glasen vi drack ur och sen fotade han oss med en polaroidkamera. Bilden fick vi. 🙂 

 Sandra och Frida hade klätt ut sig lite och vi fick tips om ett närliggande bra område att gå i. Området bestod av jättestora flashiga hus. De kostade nog åtskilliga miljoner. Små dammar, pool och ytterligare pool, pelare, enorma fönster osv. De går all in här med dekorationer! Läskig musik, skelett och pumpor i mängder! Alla var jätteglada som öppnade dörrarna och vid flera hus satt de vuxna ute och väntade. Nu vet jag hur jag vill göra nästa år vid vårat hus! En kille hade ett chokladhjul utanför. Barnen fick satsa godis och välja en färg på hjulet. Den som vann fick det som låg i potten, men alla fick såklart godis ändå. Våra barn fick varsin hink på Mc Donalds tidigare i veckan, så den fylldes snabbt med godis. Helt sjukt mycket faktiskt! Allt godiset inklätt i papper och en del t.om. i zipbags.    

    
    
    
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *