Sista dagen

En bild från igår som visar hur galet mycket godis de fick. Och Frida som inte ens äter.   Idag hade de visst ändrat om till vintertid. Kan ju va bra att veta när man ska resa hem. ? Så här tätt har vi sovit större delar av resan.   Ska bli skönt med egen säng igen. 

Idag har vi hängt vid poolen. Dövarmt! Ca 31-33 grader skulle jag tippa på. Så här glad är William över att vara nära mamma.  Christopher är så här glad. 🙂 Mitt ljushuvud till man. 🙂 (ser ni lampan som visst kom med)   Tog en familjebild till Fridas skola. Kisar för solen och ser ut som en hare, men men…  Nu har vi det tråkiga kvar. Att packa! 

One thought on “Sista dagen

  1. Bruna familjen, vilken resa ni har haft! Idag är det ju 2/11 så grattis stora flickan Frida! Här är det solig morgon och relativt varmt,8° kl 9 ! Ses snart!
    Gunnar och Tuula

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *