Jetlag

Varit på en fantastisk resa i New York och bilat runt i Florida. Vilka kontraster! 

    Det var skönt att komma hem, men oj vad det känns konstigt i huvudet! Verkligen en annorlunda känsla att vara jetlaggad. Trött men pigg! Varm och tryck över pannan. Fumlig och ofokuserad. Känns som det var länge sedan vi var borta, men ändå inte. Så otroligt mycket att smälta. Kommer leva på det här läääänge! Känner bara nu att det är otroligt skönt med vardagen också. Den som man ibland tyckte var lite ”same, same”.  Att ta en kopp te i myskläder på kvällen. Se på tv ihop. Gå och plocka lite. Handla och laga mat som man är sugen på. Träffa nära och kära. Träffa alla fina kollegor. DET är livet! Och att resa är liksom det där lilla extra som får en att må bra. Som strössel på glassen. 🙂 Så roligt att få uppleva saker tillsammans med sin familj. Tack min gulliga man och mina gulliga barn! Känner mig hel med er. Undrar vart det bär av nästa gång? 🙂 ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *