Längtan…

Just nu längtar jag till advent. Jättemycket! Vill frossa i rött, grönt, vitt, massa ljus, och mycket mycket mer. Har beställt nya julgardiner från Jotex och vet inte hur jag ska bärga mig från att inte hänga upp dom på en gång när dom kommer. Tur att jag hittade dessa godingar idag. Så jag har något att gotta mig i.  Vårt uterum håller på och ta fart och jag bara längtar tills vi kan möblera det. Måste hitta lite tips på inredning även om vi i stora drag vet hur vi vill ha det. Känns som om det är mycket roligt runt oss nu. Jag som är så himla otålig vill ju att allt ska ske på en gång! 

I helgen hade vi namnfika för min systers ena barn. Så nu är jag fadder till två godbitar! Fick ett väldigt fint skrivet brev om varför just jag blev fadder, samt detta armband från barncancerfonden.   Brukar sätta in pengar till Cancerfonden speciellt till jul och när våran mamma skulle fyllt år. Man kan även köpa produkter som tex detta armband för att bidra, vilket kan vara fint att ge bort tex i julklapp. 

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *