Paris

Blir så arg, ledsen och rädd. Ska se Madonna ikväll, men känner mig orolig. Ska man inte kunna gå på tillställningar utan att känna rädsla? Har varit nära att skita i det, men nu går jag. Får väl lita på att säkerheten är på topp. Kan inte fatta hur man tänker när man vill andra illa. Ser inte hur detta ska sluta… Hur blir det med våra barns framtid? Kommer alltid känna oro när man sitter i stora lokaler. Och julhandeltider… ❤️  

3 thoughts on “Paris

  1. Klart man blir rädd! Jag kan få panik i morgonträngseln på Centralen och tanken slår mig att nu smäller det! Men egentligen så är jag mest ARG! Jag försöker att inte låta rädslan styra mig. Så gå på Madonna konserten och njut, dansa och sjung! Sjung lite extra högt i dag för dom vars sång tystnade i går!

  2. Känner precis likadant…. Maken och sonen är på Friends ikväll så jag är lika hopplöst orolig som du…. ? Men det måste ju vara så att man ska gå iaf, annars vinner de…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *