Söndag

Madonna var väldigt bra igår! Vilken kvinna. Världens show, smidig som en 20 åring, allt synkat till max och vilka låtar! Vet att jag blev fascinerad av dokumentären om henne och dåvarande showen för några år sen, och denna show var i liknande stuk. Den andades verkligen Madonna.  Hon var min stora idol under skoltiden. 🙂 Är så glad att vi gick dit. Som hon sa under konserten…De vill att vi inte ska kunna ha roligt och göra saker som vi tycker om, men de ska inte få ta det ifrån oss. Det finns mycket mer godhet än ondhet på jorden. Låt det goda vinna. Visa varandra kärlek i de små vardagliga sakerna. Det var mäktigt med det hon sa trots att det är självklart. Och den tysta minuten på arenan var magiskt. Har verkligen blivit berörd av det som hände. Blir så ledsen på mig själv att jag tror ont om folk, tror att de är ute efter något,  knappt vågar åka på stora tillställningar, tycker det är jobbigt med stora folksamlingar, litar inte på att den jag möter på den där ensliga vägen är snäll, vågar inte gå promenader själv när det är mörkt, öppnar inte dörren om jag inte vet vem det är o.s.v. Man kan ju inte gå och vara rädd jämt. Ibland blir jag modig och skiter i det där, men i nästa sekund tänker jag för mycket. Är lite för försiktig. Och tyvärr är det ju så…alla vill inte väl. 🙁  Nä, nu ska jag njuta av söndagkvällen. Det har varit kalas här idag och vi fick middagsgäster på kvällen. Trevligt! T gjorde en riktigt god gryta. Här är receptet.   Lade till lite trattisar också. Och ett glas rött vin till. Glömde dock att fota maten. Ha en skön kväll och en finfin vecka! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *