Här och nu

Känner att det är svårt att vara i nuet just nu. Saknar vår resa fast det är skönt att vara hemma, längtar till advent och jul, men vill inte att det ska gå så fort. Känner mig lite rastlös, men drar mig för att göra vissa saker då världen är som den är. Planerar och gör listor på sånt som behöver göras, men har sådär med ork. Känner ni igen er? Och sen saknar jag regelbunden yoga.   Har varit dålig på att yoga hemma. Och det har varit någonting varje vecka så det har känts sådär att gå iväg ännu en kväll till gymmet. Prioriterar att vara hemma. Vilket är jätteskönt iochförsig, men…Ska strukturera upp mig och boka in yoga ändå. Måste det.   Min kropp mår mycket bättre då och jag äter också bättre när jag är inne i det. Magen fungerar och jag känner mig mer tillfreds. Det är så skönt att sitta och andas, vrida kroppen och tänja. Nu ska jag lyssna på kroppen och gå och lägga mig. Fast klockan bara är 22.20 och det är fredag. Ska nog göra lite mjukyoga i sängen. Och sedan sova gott.   Namaste

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *