Advent

Har alltid en bricka i köket med diverse smått och gott på som hör advent till. Den får fyllas på eftersom, men nu står där iallafall olika glöggsorter. Igår tjuvstartade vi lite genom att smaka. Brukar alltid bli besviken på ”årets glögg”, men denna var faktiskt god.   

OOch o:et ovan vet jag inte hur det kom dit och nu får jag inte bort det…Dessa glögglas kommer från min släkt och fast jag varje år vill köpa nya kan jag inte byta bort dom. Dom får bli kvar helt enkelt. Har inte hunnit baka lussekatter än och jag brukar aldrig köpa färdiga eftersom jag inte tycker dom smakar bra. Dom här på Ica såg dock goda ut så vi köpte några. Och tänk…dom smakade bra OCH var saftiga!  Älskar ljus i alla former. Just nu har vi dessa på vardagsrumsbordet.  Den guldfärgade lite gammaldags med långt ljus har vi fått av barnens farmor och farfar. Brukar dra mig för att tända långa ljus ifall jag skulle glömma bort dom, men har jag den vid soffan kan jag ju bara inte glömma den tycker jag. Fint att blanda långt med kort, växter, ljus och sånt man tycker är fint. Nu ska jag försöka hålla mig med resten av adventsstöket till fredag. Får se hur det går…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *