Helg

Var och julhandlade på egen hand igår och fick otroligt mycket gjort. Var där en halvtimme tidigare innan butikerna öppnade så det blev en god fika först.

 Choklad och hasselnötscheesecake! Hur god som helst! Efter en dags omkringflängande var det mysigt att komma hem. Har julpyntat nu. Tycker om att njuta av julen hela december och inte bara nån vecka innan. Varje år har barnen fått en tomte av farmor och farfar så de har samlat på sig några genom åren. Dessa har en speciell plats vid matbordet.  Gillar lite tokiga gardiner (man blir så glad av dom) och dessa är från Jotex i år. Uterummet har fått värme nu. El-killen kommer nästa vecka och fixar elen. Poolen kom igår och mattan ska vi ev köpa imorgon. Så det går framåt! Jippie!!!  Ha en skön helg alla! Kramar ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *