Vet inte vad som hänt

men dessa dagar som gått på det nya året har bara känns så där härligt lugnt och bra. Tankarna är bra tankar. Blir inte irriterad över småsaker. Ser saker lite på nytt. Bra samtal med barnen, regelbunden yoga, gör sånt som jag känner att jag vill, har ro att vänta med städningen och läsa och äta choklad istället. Tycker t.o.m att jag ser min man med nya ögon. Ha ha! Undrar vad 2016 mer kommer att bjuda på? Man kan ju hoppas att allt detta håller i sig for ever.   Kan varmt rekommendera denna bok! Varm, fin, romantisk, sorgsen… Kul att läsa något annat än deckare. Har man upplevt någon kan man inte förlora denne var ett litet budskap i boken eller vad man ska säga. Hade någon liknande text vid mammas kort länge. Att sörja den man inte har nära längre, men att denne alltid finns hos en på något sätt. Vackert tycker jag. Nu måste jag klä om för jag ska på dynamisk yoga. 

Namaste

2 thoughts on “Vet inte vad som hänt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *