Hemmadag

Idag är jag hemma ifrån jobbet. Ska göra en tarmundersökning i em. Igår drack jag 1 liter vätska som ska rensa tarmarna. Hade två timmar på mig. Sedan fick jag gå upp före kl.6 imorse för att få i mig ytterligare 1 liter. Denna gång på en timme. Trodde aldrig jag skulle klara det. Trodde heller inte att jag skulle kunna vara utan mat så länge. Men det fixar jag ju med! Heja mig! Ska nog köpa mig nåt fint när allt är klart. Ha ha! Min middag igår och min frukost imorse. Ligger just nu och tittar på En mycket välgjord och fin dramaserie som handlar om drottning Elizabeth. Älskar miljön i serien. Dimmigt, vackra bord och vägglampor, grönt, brunt, rustikt och juveler. Gillar den murriga stilen även om jag inte skulle inreda med den hemma. Tror jag inte iallafalll. Det kanske skulle vara väldigt mysigt? Man ska aldrig säga aldrig heter det ju…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *