Nytt år

Har alltid tyckt sådär om nyårsafton. Det är kul att träffa goda vänner och äta gott. Det är inte det och jag vet egentligen inte varför jag tycker som jag gör. Att året har ett slut? Att inte veta något om det nya? Fast det är ju samtidigt skönt att lämna gammalt bakom sig och påbörja något nytt. Eller tycker jag det? Har alltid varit en tänkare och lite utav ensamvarg som ältat. Dock har det blivit bättre. Sörjer inte över gammalt som jag kunde göra som barn. Januari till Mars skulle jag helt kunna hoppa över faktiskt. Efter det sorgsna med att julen är över kan jag tycka det är skönt att ta in våren. Fast då vill jag ju ha vår direkt. Ja, jag är nog lite knepig. Något jag jobbat med under året är att hitta balans mellan att säga ja och nej till saker. Fördela aktiviteter och inte ta allt samma vecka. Att vila då och då. In med fler soffkvällar hemma. Läsa. Ta en kopp te. Yogat. Lyssnat på bra och inspirerande poddar. Tex ”yogiskt”. Även ickeyogisar borde lyssna på den. Det har nog gjort så att jag orkat jobba lite mer i höst. Det här året hoppas jag ska bjuda på god hälsa både hos mina nära och kära och mig själv, positiva besked för vår framtid som familj på både det ena och andra sättet samt styrka att gå igenom saker som inte alltid känns som en dans på rosor. Jobba på att vara ett team. Fyller även jämnt i år vilket jag faktiskt ser fram emot. Det verkar kul att fylla 40 och det känns som om man hittar sitt sätt att leva lite mer för varje klokt år som går. Tänk om jag vetat det jag vet idag för många år sedan. Vad mycket lugnare i sinnet jag skulle varit då. Sist men inte minst ska jag mysa med våra nya fina marsvin. Alla borde ha ett husdjur att prata och gosa med. Det var nog allt för den här gången. Nu ska jag sluta tänka på hur några dagar till jag är ledig och njuta av de dagar jag har kvar. Se fram emot nyår istället för att se det som något sådär. Avslut är inte alltid så tokiga. Och vaddå avslut egentligen. Det rullar ju faktiskt bara på. Och januari kommer vare sig jag vill det eller ej. Har ju klarat av vintern förr. ? kram och gott slut/nytt 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *